Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hade glömt bort den här i bland kan det bli så, men känslan är inte bortglömd*strålar*


I soffan

Det var en vanlig tråkig kväll
Där ute behövde man regnställ
Men inne i kärlekens hus
Behövde man bara levande ljus
Där utanför var det åter höst
Men det fanns värme vid ditt bröst
Där sjönk vi ner i soffan nära varandra
Medan timmarna så sakta vandra

Vad brydde vi oss om TV-ns utbud
Då den stod för nödvändigt bakgrundsljud
Där vi lätt våra läppar mötas i en första kyss
Det där magiska som bara hände alldeles nyss
Vad mer behöver man då man är två
Och där utanför faller mörkret på
Slingrande runt varandra sjunker man ner
Tillsammans i soffan blir det så mycket mer

Det var inget vi planera, det bara blev så
Helt plötsligt skulle det bara vara vi två
Och där i soffan kunde det plötsligt ske
Efter massa trevande prat och en kanna te
Alla borde hitta någon att brygga en kanna med
Låta kärlekens hjärtan få göra en nattlig räd
I soffan kan vad som helst plötsligt hända
Ett par blickar, lite tystnad får själar att tända

Då eftertexten rullade på rutan var vi borta
För höstens dagar är alldeles för korta
Då man kan ha sällskap i soffan av dig
Då du plötsligt kryper allt närmre mig
Då finns det en värld och en möjlighet som är ny
Och som får höstens mörker att stilla fly
Tillsammans i en soffa där bara vi finns
Och där känslan av djupa kyssar är det vi minns




Fri vers av PPQ
Läst 325 gånger
Publicerad 2004-09-24 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ