Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"kim\" var rädd om dig min vän, skrevs till en vän efter ett samtal, vederbörande lade ut den på vilda...


Kim

Kim gör det inte svårare än vad det är
Kim se det för vad det är
Du har uppenbarligen känslor
Och bara det innebär risker i sig
Men kanske kärleken tror på dig

Kim jag vet att du är rädd
Du har blivit sårad så många gånger förr
Men du förbli lika ensam i din bädd
Om du inte öppnar din dörr

Kim jag vet att du har satsat och förlorat min vän
Men Kim det har vi nog alla gjort
Kim öppna ögonen, du klarar av det igen
Men skynda dig min älskade Kim, livet går så fort
Så Kim skynda att älska, du hinner än

Ska du låsa in dig som en jungfru i ett torn
Varje gång det går åt skogen
Vi två är samma skrot och korn
Men måste vi vara vår ovana trogen

Kim ska du ge upp nu
När det finns en liten chans
Kim valet det gör ingen annan än du
Men varför inte ta en dans
För livet spelar upp ännu
Så Kim ta denna chans

Kim varje gång du känner denna smärta
Varje gång det gör ont i ditt bröst
Är det ett tecken på att du har ett levande hjärta
Även om det ibland känns som det lever i ständig höst

Du Kim tro på dig själv, Kim jag tror på dig
Även om du tvivlar så tror jag på det du gör
Snälla älskade Kim, kan du inte tro på mig
Jag lyssnar på dig när du inte tror nån hör

Gråt inte i din ensamhet, du kan inte dölja tårar
Kim gråt ut hos mig, du kan aldrig dölja din gråt
Lika lite som du kan dölja känslor, vi vet vad som sårar
Vi har färdats över samma vatten i samma båt
Även om jag nu är i land bland andra dårar

Kim håll inte tillbaka
Låt det komma ut
Gråt min Kim så du skakar
Så tar allt det onda slut

Börja med det första du tänker på
Ta det första som dyker upp i ditt huvud
Kim det är dags att sluta att trippa på tå
Jag kan känna hur din själ tränger genom din hud
Men i den tysta världen ska du inte fortsätta att gå

Kim det är kanske inte så svårt som man kan tro
Det svåraste är det första steget. Resten kommer sen
Och när du kommer ut, känner du hur det börjar gro
Du har ju faktiskt hittat någon, du har ju en hjärtevän
Och med tiden Kim finner ni säkert en själslig bro




Fri vers av PPQ
Läst 367 gånger
Publicerad 2004-09-24 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ