Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför känner jag?

Varför känner jag mig
så ledsen idag?
Förutom det -att du gått bort
att jag inte får krama dig!
Inatt vaknade jag av din doft
jag kände den så tydligt och klart.
Jag somnade snabbt om
det kändes tryggt och vant.
På morgonen var den borta
kanske är det därför?
Nu är allt ett luftslott
jag vill inte släppa din hand!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-13 12:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det måste få ta sin tid...
2016-11-16

  ULJO
Det tar tid att komma över
2016-11-15

  Eva Helene VIP
En liten stund av närhet till tröst, tror också att han fanns och behövde finnas just där och då.
Men hjärtskärande är sorgen och saknaden.
2016-11-14

  Blått Norrsken VIP
Kan känna din uppgivenhet inför det som hänt dig . Tur att vi kan känna av de döda i stunder när vi är som mest avslappnade. En liten tröst i det stora övermäktiga sorgesamma. Men jag tror att han verkligen fannns vid din sida på natten .
2016-11-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Saknadens smärta så svår att hantera, diktar du med hjärtat om.
2016-11-13

    ej medlem längre
Sorgen tar plats och det gör så ont.
2016-11-13

  Lars Hedlin
En text som berör
2016-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Vi minns med alla våra sinnen och längtar efter det som varit!

2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP