Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte som du tror...


Störst av allt är kärleken

Störst av allt är kärleken
sa han
tog pengarna och inventarierna
och försvann




Fri vers (Fri form) av Nina Warglycke
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-13 17:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Som scener ur en film!
2016-11-13

    Birgersdotter VIP
tragiskt..men fruktansvärt när det händer.Bra skrivet!
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke