Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månkväll

Ljus mellan stammar;
måne på kvällspromenad 

- uggla hoar till




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-13 19:16



Bookmark and Share


  ULJO
En underbar haiku. Var det när supermånen visade sig?
2016-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Skön stund...fin haiku...
2016-11-16

  Gunnel Eriksson VIP
Fin haiku om månen.
Här var det mulet tyvärr.
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP