Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner nåd


Finner nåd
når en ro
lugna andetag mot natten
ännu en dag
vandrar in i mörkret
bortom allt som stör
är till freds med det som var
det är bara resten av mitt liv
som väntar nu
dagarna som kommer




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-13 22:03



Bookmark and Share


    carinamnm
Tack gode Gud för nåden! :)
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP