Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasan

 

 

 

 

Löper stigen och genom gräset

också

stegen tankar tid, sopar år och fyller på

här i skrymslet, ryms ett hjärta

ganska litet, men ändå

 

- Varför är allt en trasa?

 

Kliver över allt det skeva, rösten spretar

hit och dit, pulsen ökar där på stigen

och bara kråkan den ser på, händerna utav papp

blev en hälsning från igår, slits i stycken

där i gräset, någon skrattar ( haha)

när allting bleknat, finns bara orden i en bubbla

följer vägen på en karta, liksom hoppet i en pöl

där i vattnet fanns en saga

och den där  trasan den blev blöt.

 

 




Fri vers av Kozo
Läst 347 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-07 09:53



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fantastiskt bra
2017-07-07

  Blomma-Stjärna VIP
många fina uttryck, levande och lite trasig och med humor
- och jag gillar särskilt slutets lekfulla öppenhet "hoppet i en pöl - där i vattnet finns en saga - och den där trasan den blev blöt.)
2017-07-07

    ej medlem längre
fullständig och Alla bilder är där
vit flagg, låt den torka +
2017-07-07

  i af apa
i blekta minnen ger en viss sorts sol.

fint med nåt sorgset i blicken
2017-07-07

  aol
Gillar din tanke utflykt, ja stigen tankar tid sopar år , fyller hjärtat alla skrymslen vrår,
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo