Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö.

Så skönt
gå rakt in i snöfallet.
Stora vita flingor
virvlar runt.
Vinden dansar
snön blåser från träden.
Skönt komma in
värma kalla kinder.
Dricka något varmt
tända ett ljus.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1070 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-14 21:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...här regnar det, så jag får läsa din fina dikt istället och drömma lite...:-)
2016-11-16

  ULJO
Bra att fokusera på något annat. Kram
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Fint om vintern.
2016-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2016-11-15

  Lars Hedlin
Gillas .)
2016-11-15

    ej medlem längre
Bra dikt
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP