Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantisk bjäfs (haiku)

 

Snart ska jag skalla

den  rostangripna bilan

och börja på nytt.




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-15 08:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra så.
2016-11-15

    Sefarge VIP
"Skalla Grim
skola skallra
med sitt grin"
;)

2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP