Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens

Hemma..
Den känslan är borta för gott
Innan den var ens född

Jag anade glimtar av den
när din blick mötte min

Tomheten är så stor
Inte ens barnen fyller ut





Fri vers av stormen
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-15 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen