Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recognize

I would know you anywhere
old or
poor

drunk or
in pain

in love or
even in another life

I would need just a second
to recognize you
anywhere
anytime




Fri vers av stormen
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-16 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen