Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottennapp

då ödet kom till byn
flöt alla med
lekte sanning och konsekvens

då ödet tog till flykten
såg alla åter djupt i glasen
och mötte bottennapp




Fri vers av Rosen VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2017-10-16 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP