Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankestund

I tankens stund 
hon såg livet ... 

Det fanns ögonblick 
hon bara lät passera förbi. 

Det fanns ögonblick 
hon stannade till vid. 

Det fanns ögonblick hon ville fånga, 
hålla kvar ... 

aldrig låta försvinna igen. 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-17 16:22



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP