Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ljuger du så förbannat

Varför ljuger du så förbannat
har inte tid med annat
kan du inte sluta ljuga
hur skulle jag då duga
alla lögnare är så sluga
att tiden snart
har stannat
visarna är för tunga
timmarna för glesa
gamla är för unga
lögnhalsar för hesa
ingen vågar längre sjunga
med genomandad lunga




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-17 21:20



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Gillar slutklämmen :) Att ljuga är att fela, och att fela är mänskligt.
Fast vad som är rätt och fel är ju en fråga om etik och moral.
Gillar formen på dikten också. :)
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren