Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samla meddelanden.

Inte konstigt jag
är trött!
Jag lever två liv
ett dag/ett natt liv.
På dagen
jobbar jag.
Trivs med mitt jobb
underbara kollegor.
På natten samlar jag
meddelanden från dig!
I natt handlade drömmen
om sommaren innan du dog.
Jag visste vad som skulle hända
och passade på att bedyra min kärlek lite extra.
Jag älskar dig sa jag och smekte din arm
-va skönt du säger det-det var så länge sen nu.. sa du.
När jag vaknade skrev jag ner allt som hände
i min drömbok-som redan nu börjar vara rätt full!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-18 15:43



Bookmark and Share


  aol
Så vacker är diktarjagets dröm.
2017-01-04

  Blått Norrsken VIP
Jättefint ! Du trivs på ditt jobb med dina kollegor . Du vill samla medellandet från din man på natten . Det är nog så att du behöver den kontakten i ditt sorgearbete ett tag till. Men inte alltför länge .
2016-11-19

  Lars Hedlin
Vackert vännen..TA tid till att vila också..kram
2016-11-19

  ULJO
Ta hand om dig vännen
2016-11-18

    ej medlem längre
Din drömbok ger tröst och närhet.
2016-11-18

    ej medlem längre
Vilken vacker dröm
Mvh annokas
2016-11-18

    Dan Myrbeck
Bra - men du måste ju få vila
lite också..!
2016-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin dröm, tycker jag!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP