Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek.

Känslan finns kvar
så stark -så stor.
Jag kan inte längre se
dina ögon så här direkt. .
Men jag har fina kort
uppsatta på dig.
Där kan jag drunkna
i dina ögon.
Där kan jag prata med dig
där kan jag ladda min kärlek.
Många år av närhet
och stor kärlek.
Upphör inte bara
så där direkt.
Vi älskar varandra
oavsett.
Idag kramade jag din skjorta
tyvärr har din doft upphört.
Vi hjälper varandra att känna
ändå tills vi förmår att släppa taget!
När jag skriver dikten
droppar mina tårar ner på tangenterna.
Jag måste skriva
för att orka leva här utan dig!





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-18 20:44



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Oh så berörande din text är och så vackert sorgesam . Ditt smärtsamma ok blir lättare att bära i ditt skrivande och hjälper dig att bearbeta din stora förlust och sorg. Du hjälper många andra ochså i dessa skrivna ord. Du skriver med så mycket känsla . Jag kan röra vid din sorg och uppgivenhet i dina fina skrivna ord.
2016-11-19

    carinamnm
Åh, vad jag förstår dig! Kram!
2016-11-19

  Lars Hedlin
Oerhört bra och starkt framfört!
2016-11-19

  Gunnel Eriksson VIP
Stark dikt som väcker medkänsla.
2016-11-19

  ULJO
Berörs starkt av din text och lider med dig
Kram
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP