Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar..

Jag önskar till mig själv
att sorgens mantel ska lätta!
En liten glänta har öppnats
med ljus som slinker in.
Det är otroligt att mitt i sorgen
finns skratt glädje och lycka.
Sen kommer sorgen tillbaka
och påminner om verkligheten.
Men jag är så glad jag fick uppleva dig
ditt underbara varma jag!
Men det går inte en dag
utan att jag saknar dig!
Så mycket som händer
som jag vill dela med dig.
Så kommer det att vara
du är med mig.
Vad än som händer
finns du i mitt hjärta.







Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 702 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-19 17:22



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Sorgen kan vara parallell med glädjen.
Vacker dikt som känns innerlig och
sann.
2016-11-20

  Blått Norrsken VIP
Det är bra att du får stunder av glädje och skratt även om sorgen återkommer. Tiden kommer att hjälpa dig att gå lätt på din väg. Fint diktat och berörande.
2016-11-19

  ULJO
Berörande
2016-11-19

  Palett
Fin text om sorg och ensamhet när man
förlorat en älskad. Berörande.
2016-11-19

    carinamnm
Den griper tag om mitt hjärta! Så vackert om kärleken och sorgen.
2016-11-19

    ej medlem längre
Kärleken är fortfarande levande och vacker, den kan sorgen aldrig döda.
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP