Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Tramp/Trump

 

 

Han lärde sig ej någonting i plugget

förutom att förädla säljartugget;

det gjorde honom rik

på allt utom etik:

Hans gimmick är att grabba kvinns i hugget.




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-20 08:46



Bookmark and Share


  Cugel
Trump Trump
Stöveltramp

Må han trampa i komocka och fördärv

Det moraliska vansinnets och fulspelets brödraskap/systerskap (alltså Hillary är värd en känga eller två hon med).
2016-11-26

  Annie b'larsson VIP
Bestörtningen över att han vann valet, ligger mest i tanken på att amerikanarna faktiskt ville ha honom som sin president. Men det är också ett problem att så många avstår från att rösta.
2016-11-26

  Judas Ekholm VIP
Det kommer att bli en tragikomisk cirkus av gigantiska mått. Hoppas han hamnar på "fel" sida om muren, när han bygger skräpet.
2016-11-26

    Sefarge VIP
Experten på
Övertramp
Kanske fastnar
han en gång i
Musfällan?
:)

2016-11-20

    Sefarge VIP
Experten på
Övertramp
Kanske fastnar
han en gång i
Musfällan?
:)

2016-11-20

  Öknens Ros VIP
det ska bli intressant att följa utvecklingen i USA under Trumps styre.
2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP