Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mig bort

Kom och ta mig nu
för bort mig
bort bort bort, det är det jag vill
snälla, jag lider nu
dra mig norrut
där du sedan lämnar mig
låt mig då förfrysa ensam i mörker
för det är det jag vill
jag vill leva instängd i mörker




Fri vers av armyofshit.
Läst 119 gånger
Publicerad 2006-05-15 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

armyofshit.