Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg till

Förlåt, förlåt jag var dum
slå mig nu
låt mig få lida
ett steg till
kan vi få möta döden tillsammans?
det är vi värda
stanna tiden nu
för nu, nu trivs jag




Fri vers av armyofshit.
Läst 133 gånger
Publicerad 2006-05-16 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

armyofshit.