Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiderna förändras sa du och gick

När vi var små
då var det bara vi
i den så öde lekplatsen
där vi brukade vara
det var vårt palats
det var vårt palats ända tills du sa hejdå
hejdå till mig
ensam satt jag kvar
på en gunga i mörker











Fri vers av armyofshit.
Läst 153 gånger
Publicerad 2006-05-15 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

armyofshit.