Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet av sin tid

De placerade flickan framför tv´n. Där såg hon barnprogram om en annan flicka som vägrade gå i skolan och var rapp i käften. Hon såg program om tre beskäftiga gubbar som sjöng annorlunda sånger och frågade varför. I ett annat vände en pojke upp och ner på det mesta. Flickan såg att de vuxna runtomkring henne skrattade åt allt det där. Kanske gick de in i köket, korkade upp en flaska vin, lyssnade på Joe Hill och diskuterade tidens upprorsmakare. Men när flickan själv vägrade inordna sig, var obstinat och frågade varför, blev de irriterade och ibland, riktigt, riktigt förbannade.




Prosa (Kortnovell) av Jane S VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-20 21:01



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
It's a man's man's world, på alla sätt och vis. Läsvärd kortnovell, jag gillar stil och ämne, läser gärna mer.
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP