Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är märkligt..

Det är märkligt
efter månader av sorg.
Där du funnits i mina tankar
varje timme,minut och sekund!
Där jag sörjt,diktat och gråtit
när jag tvingat mig att gå framåt-utan dig.
Sista veckorna har jag drömt om dig varje natt
tyckts höra din röst-fört samtal i drömmar.
Vaknat av din doft-fått olika tecken
hört att du sagt att du älskar mig.
Hört din röst i dröm- när du sa att du var så glad
att jag sagt jag älskar dig-det var så länge sen nu.
Känner jag fått lite andrum nu-kan slappna av
jag vet att du vakar över mig.
Jag vet att vår kärlek är så stark
precis som den var när vi två-var vi!
Jag har alla dessa minnen av en stor kärlek
en kärlek som sken igenom.
Ofta fick vi höra att det var så fint att se
oss.Att vi strålade.
Vi höll varandras händer-pussades ofta
och fick höra-det syns ni är gjorda för varandra.
Men märkligt nog har jag fått ett lugn-trots ofattbar saknad
-vårt liv fyllt av minnen kan aldrig försvinna!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-22 19:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit om känslor
2016-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att få känna detta lugn och veta att kärleken lever trots allt...mycket fint...
2016-11-27

  Blått Norrsken VIP
Mycket fint skrivet! Du har mött och känt din mans närvaro i sömnen när du varit öppen för honom att stiga in och hälsat på . Jag är så glad för din och din mans skull . Er kärlek var speciell . Ni är kanske tvillingsjälar. Han väntar på dig.
2016-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om hur kärlekens ljus skingrar sorgens mörker!
2016-11-23

  Eva Helene VIP
Du har gåvan att få och också kunna ta emot denna kärlek bortom graven. Fint att du delar med dig, tack!
2016-11-23

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert och trösterikt.
2016-11-23

  Anya VIP
Så vackert och tröstrikt. Vilken känsla att känna att man inte är ensam, att ens käraste går bredvid.
2016-11-23

  Rise Little One
En underbar tröst när man möter den man älskar i drömmen!
2016-11-22

    ej medlem längre
När sorgen tar ett steg tillbaka orkar glädjen lysa fram....
2016-11-22

  ULJO
Så underbart skrivet. En riktig hyllning till din man som du saknar. Kanske sitter han där i sin himmel och ser din text och ler lite grand.
2016-11-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint beskriver du hur sorgen börjar övergå i lugn, med vetskapen att din den du älskar, fortfarande finns med dig i drömmar och minnen.
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP