Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....magiskt just i denna stund


änglaljus

inre frid i tidens era

 

en känsla av en närhet som är änglaljust 

 

att beskriva är dovt 

 

men närheten håller om mig i ditt hus

 

änglaljus frid




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-24 20:12



Bookmark and Share


  Jack_iX
Som alltid vacker skrivet så behagligt fridfullt läsa denna dikt !
2016-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Detta ljus behövs i denna mörka tid...så fint skrivet...
2016-11-27

  Jeremiel
Upplevelsen fint beskriven.
Alla borde få känna ljuset.
Världen ödmjukare då blir.
2016-11-27

    ej medlem längre
Fint förmedlat om en speciell och vacker upplevelse!
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP