Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Je vous connais, Milord.

Och jag sjunger på franska i gråa mäns knän.
Berätta för mig så ska jag trösta.
Det andra könets anonyma välgörare.
Uppdrag lappa och laga.
Har någon varit dum mot dig, raring?
Ikväll ska jag vagga dig trygg.
Ikväll får dina axlar vila.




Fri vers av LillaLovis
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-24 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaLovis
LillaLovis