Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla bara som man får i bland, jag trior ni vet vad jag menar


Jag vill vara nära dig

Det känns som det gjorde då, man föll direkt när man var tonåring, det var så då
Hopp och tvivel blandas i själen, en känsla som bara den som upplevt den kan förstå
Ska man våga eller låta bli, känslan är tillbaka, och du är glad att den finns kvar
Vinna och våga, eller förlora du förvånas över dig själv, livet och känslan så underbar

Jag vill vara nära dig
Jag vill vara riktigt nära dig
Vill bara vara nära dig

Förälskelse, trånad, så där härligt plågsamt härligt som det var då
Fantasin ger mig vingar som tar mig högt upp i det blå
Jag trodde jag hade vuxit ifrån sånt, jag är tacksam för att jag hade fel
Jag tror att jag minns hur det var, jag tror jag kan detta spel

Jag vill vara nära dig
Så där mysigt nära dig
Härligt nära dig
Var nära mig
Du delar det här med mig
Så var riktigt nära mig

En flirt, en tanke, en lockelse, lite farligt och lagom förbjudet, visst
Något man trodde man vuxit ifrån, men utan det vore vardagen för trist
Jag tänker tanken fullt ut tyst för mig själv och ser på dig lite i smyg
Jag fantiserar om din värme, din varma kropp som jag vill befria från allt tyg

Jag vill vara nära dig
Jag vet att du vill vara nära mig
Kom och var nära mig
Så ska jag ge närhet till dig
Så kan du få dela närhet med mig

Du kan ju säga att det är nyhetens behag, men jag tänker hela tanken fullt ut
Jag borde veta bättre, för jag vet ju att jag på något sätt trasslar till mitt liv tillslut
Det är försent att vara klok, jag har tänkt tanken fullt ut, viskat sanningen i det tysta
Men kom till mig, mina händer vill känna dig, jag har läppar som vill bli kyssta

Jag vill vara nära dig
Så där nära dig
Lika nära dig
Som du vill vara nära mig
Kom och var nära mig
Så jag kan känna dig
Jag vill vara nära dig
Så du kan känna mig

Jag är för svag, jag är så svag för dig, du vet ju om det, ett enda ögonkast
Min gud då du såg på mig, så som du gör var det som om dämningarna brast
Jag borde lägga band på mig, jag skulle inte leka med elden, varför gör jag så
Tanken släpper inte, känslan försvinner inte, den säger att det ska vara vi två




Fri vers av PPQ
Läst 1611 gånger
Publicerad 2004-09-24 20:06



Bookmark and Share


    Fuji Hoffmann
men seriöst, den är klockren, men den är för lååång och inte ett dugg nyskapande lixom.
sorry, men inte min kopp te.
2004-09-25

  karenina VIP
...kan så väl känna igen mig i din text. Fint skrivet
2004-09-24
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ