Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet flyter på..

Livet flyter på
det går ganska bra!
Fullt upp på jobbet
pyntar till advent.
Drabbas plötsligt igen
mitt i adventsmyset.
Du fattas mig -du fattas mig
aldrig får jag dig tillbaka.
Brutalt och hårt
jag saknar dig så!
Jag behöver en stilla stund.
tända ett ljus!
Ljuset reflekterar i fotot
medan stjärnorna faller.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-11-26 20:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra om att sorgen gör sig påmind..
2016-11-29

  Lars Hedlin
Skrivit med känsla och värme
2016-11-29

  M.Eta
Så fint skrivet om saknad!
2016-11-29

  Anya VIP
Oj så fint. Tycker de två sista raderna med ljuset som reflekteras i fotot är så talande....och stjärnorna som faller... Vackert i det sorgsna. Jaa livet flyter på....det måste ju göra det.
2016-11-29

  Chawa VIP
Sorgens och saknadens vågor kommer och går - drabbar och stillas - en del av livet... Fint skriver du om det svåra som också har sina ljusare strimmor.
2016-11-28

  Linda CH VIP
Fin text om att bearbeta sorgen.
2016-11-28

  ResenärGenomLivet VIP
Saknaden kommer alltid att finnas...man får minnas allt det fina...kram...
2016-11-27

  ULJO
Allt gott till dig
2016-11-27

  Eva Helene VIP
Önskar allt gott i din 1:a advent! Kram!
2016-11-27

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av sorgearbete.
2016-11-27

  Blått Norrsken VIP
Du behöver tid i ditt sorgearbete. Fint formulerat.Jag känner din smärta och uppgivenhet.
2016-11-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Plötsligt slår sorg och saknad till, det beskriver du om på ett sätt som går till hjärtat.
2016-11-26

  Rise Little One
En liten låga kan lugna minnen ...
2016-11-26

    ej medlem längre
Sorgen och saknaden lånar ljus från glädjen.
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP