Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppléquiem

Jag sörjer äpplet
som om det aldrig funnits
jag saknar det så





Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-27 09:08



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Ska jag tro dig?
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren