Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberslut

Låga i advent; 
tänder hopp om ljusets tid 

- nermörker lämnat




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-27 12:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...ger hopp om ljusare tider...
2016-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku, tre små rader med stort innehåll!
2016-11-27

  Maiah VIP
Få ord kan bygga stor stämning, fint
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP