Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsfråga

Så är på nytt en dag till ända,
kommer aldrig igen ... 

Tog jag vara på den gåvan
på bästa sätt ...  

eller lät jag den bara passera? 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-28 16:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland känns det som om dagarna bara går, men tänker man efter så finns det alltid något man är nöjd med...
2016-12-02

  Gunnel Eriksson VIP
När jag ställer mig frågan
så måste jag veta vad "att
ta vara på gåvan" innebär.
En alldeles vanlig dag kanske.
2016-11-29

  Susanne Klint Martell
en fråga svår att besvara ...
jag brukar somna med "jag gjorde det bästa jag kunde"
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP