Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar i silver


skugglinjerna i snön
och ett dissonant ackord
som höken slog an

telefontrådarna ovan
bär sparvens lilla flock igen

tittar ner på den snöängel
som aldrig är vacker

på tre notlinjer av silver
försöker de hitta pipen
som kan leda dem
igenom ännu en vinter





Fri vers av Coeur de verre
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-29 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre