Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/// 1700 är 17.00 i ”annan” form. Syntesen pågår (just) nu.

Syntesen började ånyo enligt föregående. Objektet ”annan” är [formellt] reserverat. Syntesen är [formellt] bestämd form. Bokstäverna <10/ /102> förekommer. Italic text <29/ /102> förekommer. /// är [formellt] vad tre (3) är. Okay <121/ /102> för föregående text = tt [2929] och följande <101/ /10> antydan. VR (vagnretur) förekommer. Rimligen <110/ /102> fungerar. Okay så – enligt manualen. Inte <101/ /22> mycket = mt (2229) nytt [29/ /18] idag – tydligen. Tydligen <110/ /102> förekommer. Teckendubbleringen <110/ /22> mm är (tämligen) viktig. Sommar förekommer. Väder och vind <100/ /102> förekommer. 

Den här modellen <110/ /17> har (en [1] aning) mer <27/ /11> bredd. Okay såenligt författaren. Okay <121/ /102> förekommer. TydligenWow <32/ /102> före: howdy. Programmering <g/ /f> förekommer. Copyright [year] FÖREKOMMER.

---------- ff [form feed] enligt manualen.

Deklarationen Prosa före Novell […] förekommer

Teckenföljden ---------- innehåller 10 (tio) eller ////////// tecken. 

Konstruktionen ////////// [10] fungerar. 

---------- ånyo. Ånyo [u/ /U] förekommer. 1722 (17.22) [just] nu. 

Funktionen = 2237 [::] är tidigare <101/ /102> formellt beskriven. Okay så. Tydligen.

Konstruktion innehåller io – även i: nio (tio) och bio […] med mera. Termen prio (prioritering) förekommer. 

Pferd <100/ /102> förekommer. 

Pf är [formellt] 1 (ett) bigram. Även: teckenpar

Termen par <27/ /102> förekommer.

 1730 [17.30] förekommer

---------- ånyo. 

Tjatig text = tt [2929] förekommer

2929 är vad 1731 (17.31) är. 2358 och 2359 förekommer. Bokstaven v = 31 förekommer. Teckendubblering (< >) förekommer. 

---------- ånyo. Ånyo <111/ /102> förekommer. HTML5 förekommer

L=1förekommer.

L före Lingonberry – till <21/ /101> exempel

Bigrammet ng (Bingsjö) förekommer

Zorn <110/ /102> förekommer. GS fungerar. FS fungerar. 2728 förekommer. 2829 förekommer. 5 förekommer. 

25 innehåller 5 – enligt manualen. 

25 är [formellt] 1 (en) kvadrat.

Även 250 förekommer. 

2500 förekommer. Särskrivning (g/ /97) av 2500 fungerar inte.

Termen Ba+ är (27/ /29) tidigare noterad eller bokförd [tämligen] ofta… frekvent… många gånger – etc.

BOKSTAVEN c FÖREKOMMER.

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-11-30 16:48



Bookmark and Share


  farbror zwed
Tecken-
foeljd-
en inte
är
bok-
foerd. Wow… disk… NOT disk – foerstÅs.



/kursiv/ /italic/ / / / / / / / / / / / / \n \… //.
2016-12-01

  Nanna X
Inte jag inte.
2016-12-01

  farbror zwed
Neg typ inte är jobbigt.
2016-11-30

  Nanna X
Jag är inte den jag är en "annan"?
2016-11-30

  farbror zwed
Termen gånger förekommer. Tre är vad tre [3] är. Enligt manualen. Men fem [5] är mindre än {mä/ /2237} vad fem (formellt) antyder. ///// [5] är 1 (en) {formell} antydan. ///// ånyo – tydligen.






2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed