Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker

Tänker ofta på
sommaren!
Den där sista sommaren
i ett pärlband av många.
Varm gassande sol
vi sitter på bron.
Äter en glass
dricker kaffe.
Nära varann
som vi alltid satt.
Alla minnen
slutar så där!
Nära nära varann
så nära en kyss.
Nu kan jag inte längre
känna dina händer.
Jag kan inte längre
känna din doft.
Jag kan bara minnas
det var underbart!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-30 19:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i närvaro...
2016-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att ändå ha alla dessa fina minnen...
2016-12-02

  Yrre VIP
Tar tag i hjärtat denna!
2016-12-01

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på en av mina dikter, som verkar passa in bra:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1606439

2016-12-01

  Anya VIP
Nära varandra som vi alltid satt....

Så fint. Dina ord känns. Bra!
2016-12-01

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt om bevarade minnen
och känsla.
2016-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad efter det som var, även om fina minnen som finns kvar!
2016-12-01

  ULJO
Lider med dig. Önskar dig allt gott
2016-12-01

  Eva Helene VIP
Både saknad och närvaro i din vackra text, fint!
2016-12-01

  Bo Himmelsbåge
Joo... minns Du den sommar...
allt var underbart...
himlen lyste blå... solen stråla klart...

Jaa... visst minns jag...
Ljus o vacker minnesdikt!
2016-12-01

  Blått Norrsken VIP
Finn ljuset i dina underbara minnen med din kära. Fint skrivet!
2016-11-30

  Rise Little One
Låt minnen omfamna och trösta dig vännen!
2016-11-30

    ej medlem längre
Låt minnena värma dig och nå ända in i ditt hjärta.
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP