Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversationer

Dessa konversationer som får mitt sinne att utvecklas…
Orden är som en skola som invigs i min hjärna för första gången när jag hör dom komma från dina röda, perfekt skapade läppar.

Du formulerar ord, skapar meningslösa meningar, uttrycker innebörder och innehåll i ditt språk och jag försöker hänga med i dina tomma men ändå fullständiga konklusioner.

Dina ord är ditt psyke. Ditt spektakulära psyke som är kompakt och full av färger.
Ditt psyke är vackert, skör, känsligt, högljudd, bemästrad av motstånd och kärlek.

Orden, som du så elegant behärskar är inte ditt enda språk.
Kärleken är ditt primära, huvudsakliga språk. Det är kärleken du inhalerar, exhalerar, uppfattar och fattas genom. För utan den skulle inte dina ord vara dina. Kärlekslösa ord skulle vara som tomma vaser som saknar sina blommor, som träsk utan grodor och som natthimlar utan himlakroppar.

Ord, kärlek, tomma och fullständiga meningar, konklusioner som endast du förstår, är du.




Fri vers av Natushi
Läst 187 gånger
Publicerad 2016-11-30 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natushi