Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är du

Du blinkar, och tittar och blinkar igen, tittar rakt fram och koncentrerat.
Inget är fabricerat, du är äkta, genuin och naken inför dig själv.
Du viftar på tårna för att få luft mellan dem.

Ditt svalg arbetar när du berörs av filmen som är igång. Du tänker, relaterar, resonerar, drar slutsatser som bara du kan. Fantastiska tankar som endast ditt sinne bär på för att du är du.

Teet blir kallt och du andas djupt, en suck men den är inte irriterad eller trött. Endast ett djupt andetag för att inse att du vart försenad med ditt te som du längtat till. En svag besvikelse uppstår när du inser att drycken inte är lika njutbar längre.

Vi din sida skapas ett litet moln av rök. Den slingrar sig vackert, dansande mot dig. Du märker den inte, en slinga av molnet letar sig till din vackra mun som är aningen öppen. Du andas, tar in luft och röken hittar in. Du sväljer slingan av det lilla rökmolnet och jag önskar att du känt att du samtidigt andats in en osynlig puss jag precis skickat iväg till dig.

Du är omedveten om att jag hela tiden tittat på dig.
Du är vackrast när du inte vet att jag tittar på dig.
Inget är fabricerat, du är äkta, genuin och naken inför dig själv..




Fri vers av Natushi
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-30 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natushi