Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog


Sedan finns så litet kvar
av det som var ett helt livs samlande
det kallas lösöre
obegripligt
det är inte löst
det binder oss i minnen
kräver vårt omhändertagande
fjättrar våra tankar
ett behov att förvalta
alla dessa beslut
vad är viktigt
vad skall sparas
av ett liv som var
ett vardande
som blev ett inget
skingras
sprids
förintas
som det som var ett liv
en gång
och sedan inte mera




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-01 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP