Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla handen


Att knäppa sina händer är egentligen bara ett sätt att hålla sig själv i handen när det känns lite ensamt.




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-12-02 11:35



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så himla fint! Jag tänker på Kristna Lugn och den där dikten av henne som jag älskar. Sista i Hundstunden.
2019-09-23

  passeragå
Fin och tröstande.
2019-02-21

    Sefarge VIP
"hålla sin själ(v)
I handen"
:)
2016-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
Bra skrivet.
2016-12-02

  M.Eta
Fint, är det därför det känns tryggt på någotvis?
2016-12-02

  Zingo
Textrader som får mig att le och knäppa händerna en stund.
2016-12-02

    Håkan B Andersson
precis...*L*
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP