Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets mening (Musiken är "Virus for strings" komponerad av mig 2007)


Vi

Vi vilsna
sökande själar
bygger luftslott
av kärlek och glädje

Vi söker mening
i det obegripliga
vi vägrar
det ofrånkomliga

Vi rotlösa strävande
famlande efter svar
i frånvarons
tomrum

Vi vägrar
saknad
av en början
och ett slut




Fri vers (Prosapoesi) av BPK
Läst 243 gånger
Publicerad 2016-12-03 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BPK