Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kan i och för sig stavningen variera skriftställare emellan, men åtminstone här handlar det om en sådan där, numera så ymnigt förekommande, ordlek. Kom på den idag, med tanke på 'gästhandduk' som då är något en smula annat.


Förklarade ord - Jästhandduk




Jästhandduk - kan väl i sammanhanget synas vara en bagare (slang för krona även ibland) som vill torka bort en tår eller så av glädje ur sitt heta anlete, då själva verket skrivs in som lyckat?




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-04 18:38



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Min jästhandduk vilar över degen medan degen jäser. Sen ligger en under brödet och en över brödet när det är gräddat. 2 linnehanddukar i oblekt lin med röda ränder i kanten runt om. Vävda av Astrid som numera väver i himlen.
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP