Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 98 "Förfall"

Vi såg himlen,
kände himlen

Vi såg vinden,
kände vinden

Vi såg träden,
kände träden

Vi såg djuren,
kände djuren

Men det var då

Nu ser vi bara

Naturens förfall,
Vi känner ingenting

© Christer Johansson 2016-12-05




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-05 00:19



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En vemodig dikt om hur vi upplever naturen
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP