Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns..

Du finns i mellanrummen
-någonstans nära utropstecken eller punkt.
Du finns bakom mina ögon
som ständigt sänder repriser.
Du finns i mina fotspår
men aldrig lyckas jag gå tillbaka.
Du finns där när jag håller andan
mellan dröm och verklighet.
Ibland säger du någonting
jag så gärna vill kommentera.
Men just då kan jag inte
förmå mig att öppna ögonen.
Du finns där mellan
frågetecken och ljus.
Mellan lust och nöd
mellan liv och död.
Du finns med mig överallt
Varje timme och sekund.
Allting påminner om dig
du med den vackraste själ jag mött.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-12-05 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En kärlek som aldrig försvinner...så fint...
2016-12-10

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar första fyra raderna, spot on.
2016-12-06

  louisegirl
Berörande vackert!
2016-12-06

  Chawa VIP
Innerlig är kärleken, svår är saknaden...

"Du finns i mellanrummen
-någonstans nära utropstecken eller punkt.
Du finns bakom mina ögon
som ständigt sänder repriser." - dessa ord lyser starkt och talande. Mycket bra! Vacker är din dikt!
2016-12-06

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker och berörande dikt.
2016-12-06

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker o samtidigt vemodig dikt...
Du vill så gärna få samma kontakt som tidigare, men han befinner sig nu i en annan dimensioner... ni kan kommunicera, men mer med känsla,
intuition o drömmar...
Men en dag... detta är i alla fall min övertygelse, ska vi alla återförenas med våra nära o kära...

Sparas!
2016-12-06

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackert och innerligt diktat. TBG.
2016-12-05

  Katinka VIP
Väldigt vackert och sorgligt.
Djupt berörande.
2016-12-05

    ej medlem längre
Dina ord berör hjärtat att läsa.
2016-12-05

  Eva Helene VIP
Så innerligt och vackert detta! Stor kärlek.
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP