Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergtagen

Så sjunger jag en bergasång
Leder dem till grottans gång
Lockar ner till underjorden
Förhäxad utav orden

Förblindad av en stämma
Ditt liv är vad du lämnar
Här i skogens mörka hjärta
Så finns det ingen smärta

Offra ditt sista andetag
Du känner dig så svag
Vila nu i bergets vrå
Så trygg här i det grå

Ditt bergsrå, det är jag
Och här är döden lag
Nu kvävs den sista dagen
Du har blivit bergtagen




Fri vers av bergsrå
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-05 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bergsrå