Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en till

Alkohol som rusar i mitt blod
Kräver mod, kväver mod
En skvätt
Och ännu en tablett
Göm dig väl i rusk och pina
Le som tusen solar skina
Helvete, men slappna av
Känslostormen som du har
Börjar pillren stänga av
Ingen mening finns ju kvar
En skvätt
Och ännu en tablett
Ångest skriker utan ord
Du får rasa inombords
Ångra allt du nånsin gjort
Men ikväll så slå på stort
En skvätt
Och ännu en tablett




Fri vers av bergsrå
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-30 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bergsrå