Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna, brinn

När de sagt att det är framåt du ska gå
Men stigen delar sig i två
Glöm inte att det är okej att vända om
Det kanske kommer kännas tomt
Men du behöver inte dem, de är inte ögat i din storm

Vilse i skuggorna så såg jag ljus
Det var guld, för det var du
Du ska veta att jag finns här vad du än väljer
Jag vet hur det känns att känna det du känner

När ingenting är tydlig
Och du känner dig osynlig
Och det är dimma överallt
Så ljusnar din gestalt

För det är du och bara du
Som strör stjärnor över himlen
När hela världen skälver
Och dina tårar lämnar ränder
Formar du ljus i dina händer
Det är stjärnorna du tänder


Om du vill så kan jag hålla i din hand
Behöver du en kram så finns min famn
Du behöver inte vara ensam mer.

Emilia, jag vet att du är rädd.
Men jag ser dig. Du är sedd.




Fri vers av bergsrå
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-05 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bergsrå