Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För bara några månader sen nu-var vi fortfarande vi.Jag älskade att vara vi med dig! Det är bara några månader sen du dog!


Du finns med mig här...

Du finns med mig här
du är den jag håller kär.
Kroppen skriker efter dig
du som alltid berörde mig.
Överallt var jag än ser
är du den som fortfarande ger.
I minnet kärleksfulla ord och skratt
du finns med mig varje natt.
På morgonen så fäller jag en tår
för saknaden är så oändlig och svår.
Att famna och försöka greppa det som finns kvar
är svårt-när det är bara luft och mellanrum kvar.
Världen är så mycket kallare utan dig
din närhet och skratt förtrollade mig.
Jag fick så mycket kärlek av dig i många år
längtan efter den värmen -den består!
Hjälp mig leva -hjälp mig tro
låt dig vilja i mitt hjärta fortsätta bo.
I min tanke på dig jag tror och finner
tröst hopp och kraft så otroligt stor.
Underbara kärleksfulla du
hoppas att du vet jag saknar dig nu.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 847 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-05 21:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket fina ord.
2016-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad!
2016-12-06

    ej medlem längre
Din sorg och din kärlek blandas till ett nu som berör att läsa.
2016-12-06

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt om saknaden.
2016-12-06

  ULJO
Berörs djupt av din text. Kan bara konstatera att man vänjer sig aldrig
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP