Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten fågel.

En liten talgoxe
virvlar omkring.
Söker efter mat
i en vit frusen värld.
Träffar vänner vid kärven
för lite mingel och mat.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-06 21:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...ja, de behöver lite extra mat om vintern...
2016-12-10

  Lars Hedlin
Så fin dikt gillas starkt :)
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Underligt att de små djuren
klarar av att överleva!
2016-12-07

  Eva Helene VIP
Vilken fin dikt, fåglar är en glädje att följa!
2016-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som får mig att tänka på livet, roligare att äta tillsammans än var och en för sig.
2016-12-07

  Gunnel Eriksson VIP
Man kan undra vad fåglar tänker,
när de minglar. Fin liten dikt.
2016-12-07

  louisegirl
Så fint <3
2016-12-06

  ULJO
Det kanske var din man som visade sig. Så visar sig min hustru bland som en liten fågel
2016-12-06

    ej medlem längre
Vackert!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP