Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Men var

Måste leta

Så svårt

Vad är det för något

Att äga

Att synas

Att bli något

För vem

För dig

För mig

Här

Finner den

Jag andas




Fri vers av Kunzang
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-06 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang