Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla fågeln

En liten fågel känner höstens kyliga vindar
En liten fågel till varmare nejder styr
En liten fågel så fri
På sin väg den möter bomber och granater
Människor som flyr
Den lilla fågeln blir alldeles yr
Vänder om mot is, kyla och snö
Den lilla fågeln så fri
Snart kommer den dö
Den lilla fågeln så fri




Fri vers av Kunzang
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-10 11:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En stark metafor för världsfredens öde!
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Kunzang