Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Död.
En tunnel av ljus.
En livets film i ljusets hastighet
Ett liv En barndom En födelse
En tunnel av ljus
Som ej minnas kan
En själ
Som ljuset




Fri vers av Kunzang
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-05-10 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang