Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett block.

Ett bortglömt block
i byrålådan.
Inför fjällresan
från i somras.
Matlistor
komihåg lappar.
Små hälsningar
många minnen.
Plötsligt är jag där igen
utan förvarning.
Tårar rinner igen
jag möter mitt mörker.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-07 20:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns mycket som kan påminna om det som varit...berörande...
2016-12-10

  ULJO
Jag förstår dig. Jag möter mörkret varje dag. En stol ståt tom här hemma. Det får man leva med länge oh man vänjer sig aldrig
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Ja, man blir lätt påmind...
2016-12-08

  Lars Hedlin
Bar och i beröring
2016-12-08

    ej medlem längre
När smärtsamma minnen övermannar oss kan vi bara vara stilla tills stormen bedarrar.
2016-12-08

  Gunnel Eriksson VIP
Bearbetningen behövs. Det finns nog
tusentals små detaljer som påminner dig. Du skriver fint.
2016-12-08

  Rise Little One
Man måste möta sitt mörker för att bli vän med det senare!
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP